Telia kjøper opp Get TDC Norge

Godkjenner sammenslåing av Telia og Get

Sammen ønsker de å levere nye og innovative produkter og tjenester mellom TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon til hele landet.

KJØPT OPP: Telia får lov til å kjøpe opp Get TDC Norge. Foto: NTB Scanpix
KJØPT OPP: Telia får lov til å kjøpe opp Get TDC Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli varslet Telia om at de ville kjøpe opp Get TDC Norge. Konkurransetilsynet har i dag godkjent oppkjøpet.

- Vi er fornøyd med Konkurransetilsynets godkjenning. Dette er en strategisk milepæl i vår og norsk telehistorie. Sammen skal vi skape et nytt industrielt selskap som skal bli en slagkraftig og uavhengig konkurrent til markedslederen. Det er bra for samfunnet, og det er bra for alle norske forbrukere, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge i en pressemelding.

Nye produkter og muligheter for kundene

Det sammenslåtte selskapet vil ha omlag 2,3 millioner mobilkunder, og omlag 1,8 millioner mennesker vil være brukere av bredbånd- og TV-tjenestene til Get og TDC hver dag. Selskapet lover at de i fremtiden vil skape en helt ny verden av muligheter for kundene.

- Det nye selskapet vil få en innovasjonskraft til å skape nye produkter og mange spennende muligheter for våre felles kunder. Vi utfyller hverandre godt og sammen skal vi skape en spennende og forenklet digital hverdag for eksisterende og nye kunder når det gjelder underholdnings- og kommunikasjonsbehov over alt hvor kundene befinner seg, hevder Foss.

Ingen praktisk betydning enda

For både kunder av Telia, Get og TDC vil ikke sammenslåingen ha noen praktisk betydning per nå, skriver Telia i pressemeldingen, og legger til at deres kundeforhold og tjenester videreføres på eksisterende vilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer