Godterinyheter til påskeegget

Se hva som får terningkast seks - og hva du kanskje helst kan droppe ...

GODTERIER TIL TERNINGKAST SEKS: Oreo-sjokoladen og Anthon Bergs mørke sjokolade med chili, får terningkast seks når vi har smakstestet nyhetene i godterihyllene. Foto: KRISTIN SØRDAL
GODTERIER TIL TERNINGKAST SEKS: Oreo-sjokoladen og Anthon Bergs mørke sjokolade med chili, får terningkast seks når vi har smakstestet nyhetene i godterihyllene. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken står for dør, og selv om det kun er 47 prosent av oss som reiser bort, er det nok ikke få som finner fram tursjokoladen og fyller påskeeggene.

Butikkene bugner av påskesjokolade: Det er påskemarsipan, sjokolade i form av påskeegg og påskeharer - og «påskeposer» i mange varianter. Påskeposene er ganske like fra år til år, kanskje med en og annen ny bit som gjør at de kan reklamere med at det er en «helt ny pose».

Men hvorfor ikke fylle påskeegget med noe helt nytt?

Vi har smakt på godterinyhetene som har kommet i hyllene nå i vår. Her kan du se hva vi synes om nyhetene, og om det er verdt en plass i påskeegget:

Smakspanelet består av fire journalister med ulike preferanser innen søtsaker. Kriteriene i denne testen er rett og slett smak - det er tross alt godterier vi snakker om.

Mer ute etter MAT? Vi har også smakstestet de nye ferdigmiddagene - og her er det også store forskjeller!

Freia Oreo

Dette blir en ny favoritt til lørdagskosen hos flere i smakspanelet. Dette er en variant av co-brandingen som vi ser mye av i produktutviklingen for tida: Man tar to produkter og kjører dem sammen til ett. Dette ser vi mye av både innen sjokolade, kjeks og is. Men nå tilbake til nettopp Freia melkesjololade med biter av Oreo-kjeks: Det er veldig søtt og syndig - og vi elsker det!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer