Grado SR225i

Lett og elegant, men kan vi si det samme om lyden?

Grado SR225i
Publisert
Sist oppdatert

Kontrasten i komfort kunne knapt vært større mellom SR225i og Denon AH-D2000. Der de myke putene til Denon lukker seg høflig og mykt rundt ørene, ligger de stive Grado-putene delvis utenpå, delvis rundt ørekantene. I tillegg er det kontakt mellom det ru membrandekselet og ørene, noe som ikke bidrar til å øke velbehaget.

Grado-kjennere forteller oss at det er mulig å bytte ut putene til SR225i med de mer behagelige putene som følger med SR60 og SR80, de to rimeligste modellene i Grados hodetelefonsortiment. Det kan være verdt et forsøk hvis du går til anskaffelse av SR225i.

Stram i bassen

Skal du bruke SR225i sammen med en mp3-spiller eller de fleste typer PCer eller Macer må du dessuten kjøpe et adapter fra 6.25mm jack til såkalt minijack, eller 3.5mm jackplugg. Grado er den eneste av våre testmodeller som ikke inkluderer et slikt adapter på kjøpet, og den har også, sammen med Beats by Dr. Dre, testens korteste ledning. Det kan være en ulempe hvis det er langt fra forsterkeren til sitteplassen.

Også denne modellen kommer med en tydelig signatur hva lydbildet angår, og den finnes først og fremst i mellomtonen og i dynamikken. På samme måte som Denons hodetelefoner er veldig tydelig på store deler av frekvensspekteret, blir også diskant og mellomtone løftet fram av SR225i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.