Gratis TV under VM

Vil du ha en gratis TV under fotball-VM? Hva med en splitter ny 29 tommer, eller kanskje et par ekstra tv'er på kjøkken, toalett eller soverom. Spander gjerne noen på resten av familien også. Det behøver ikke å koste deg en krone. Men skynd deg, VM begynner snart!

Publisert

Ta en tur til Elkjøp og benytt deg av regelen om 30 dagers angrefrist. Da kan du faktisk bytte inn TV'ene straks VM er ferdig og få pengene dine tilbake. Har du ikke TV fra før behøver du heller ikke bekymre deg for lisenspenger. Du skal jo bare ha TV´en(e) i 30 dager.

Stiller ingen spørsmål

- Det stemmer at vi har 30 dagers full returrett på våre varer, forteller Veronica hos Elkjøps kundesenter. - Vi dekker i tillegg mellomlegget dersom du finner et billigere TV et annet sted, legger hun til.

- Vi stiller ingen spørsmål dersom du kommer tilbake og vil ha pengene dine igjen. Så lenge du er misfornøyd får du alle pengene tilbake, sier Veronica.

Da DinSide spør om det er greit at vi låner et par TV'er i forbindelse med fotball-VM og leverer dem tilbake straks det er over, sier hun at dette ikke er noe problem.

- Men du burde ikke fortelle det til selgeren, humrer hun.

Ingen grenser

Det er ikke noe maksgrense for hvor mange TV'er du kan kjøpe hos Elkjøp for så å levere dem tilbake etter et par uker.

Vi antar imidlertid at Elkjøp fører kunderegister som gir informasjon om du gjentatte ganger over lengre tid låner TV'er, oppvaskmaskiner og støvsugere. Derfor er fotball VM en ypperlig anledning til å bruke opp kvoten din, og sørge for at både venner og familie får en TV-opplevelse de sent glemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer