Gresset du aldri trenger å klippe

Med kunstgress slipper du jobben med klipping og løvetannfjerning.

Ekte gress: Se på detaljene, de får du nemlig igjen i det nye kunstgresset: litt brune strå innimellom, og noen lett visne tupper, som om noen har vært ute med gressklipperen.  Foto: Storeys
Ekte gress: Se på detaljene, de får du nemlig igjen i det nye kunstgresset: litt brune strå innimellom, og noen lett visne tupper, som om noen har vært ute med gressklipperen. Foto: Storeys Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kunstgress er under stadig utvikling, og de nyeste kvalitetene har så naturtro utseende at stadig flere går for vedlikeholdsfri plen.

– Det er stor interesse for produktet – også blant tidligere motstandere av kunstgress, sier Torhild Rustenberg, konseptsjef hos Storeys til Ifi.no.

Ser du forskjell? Kunstige blomster storselger

Hemmeligheten er i skjønnhetsfeilene

Storeys’ landskapsgress er syntetisk gress med ulike grønntoner og en kvalitet som gir et svært naturtro utseende. Noe av det unike med gresset er også at det ikke er så "perfekt" som kunstgress gjerne er:

– På vanlig kunstgress er alle stråene like grønne og like fine, men på denne her, er det noen som er litt brune i tuppen, og ulike nyanser innimellom, for å få et naturtro utseende, sier Chera Westmann i Ifi.no til DinSide.

Hvorfor ikke ta "kunstig" helt ut? Smart utegulv du legger selv

6.000 timer i sola

Det er tettheten per kvadratmeter og gressets UV-bestandighet som avgjør kvaliteten. Per i dag er 6.000 soltimer maksimal levetid, før det begynner å se slitent ut. Gresset skal i tillegg ha god vanndrenering, og kan brukes i landskap, på terrasser og i hager. Produktet kan kjøpes både på rull og i kapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer