– Grillen skal være stor og "kul"

– Den kommende sesongen vil forbrukerne også oppleve tilbud på enda større griller til svært gode priser.

Weber Summit grillsenter i rustfritt stål. Her får du det meste i ett: seks brennere, "sear station", utvidet sidebluss, røkeboks, infrarødbrenner, skap, redskapskroker, integrert avfallsbøtte og integrert isboks.Pris: 59.999 kroner Foto: Weber
Weber Summit grillsenter i rustfritt stål. Her får du det meste i ett: seks brennere, "sear station", utvidet sidebluss, røkeboks, infrarødbrenner, skap, redskapskroker, integrert avfallsbøtte og integrert isboks.Pris: 59.999 kroner Foto: Weber Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, vi vil ha gassgriller, og vi bruker grillen til mye mer enn koteletter, biff og pølser. Det er grilleverandørene enige om.

Har du utstyret som står i stil med økte grillambisjoner?

Ifølge Marianne Haug, markedssjef i Sunwind, er det litt uenighet i hva menn og kvinner ønsker seg.

– Mennene er gjerne opptatt av at grillen skal være stor og "kul" mens damene er opptatt av at grillen ikke skal være for stor, sier Haug til DinSide.

Med nytt år kommer også nye griller. Se årets grillnyheter i bildeserien nedenfor.

– For de fleste er design og pris viktig ved valg av grill. Den kommende sesongen vil forbrukerne også oppleve tilbud på enda større griller til svært gode priser. Sorte griller er veldig i tiden, og vi selger flere og flere sorte griller, i forhold til rustfrie, sier Haug.

Har du lyst på ny grill men ikke penger til å fornye selve grillen, kan litt nytt grillutstyr gi deg nye utfordringer. Hva med en pizzaovn til å sette inni kulegrillen?

Skal du handle ny grill, så husk å sjekk prisen flere steder: Vi fikk Weber-grillen 47 prosent rimeligere ved å sjekke prisene flere steder og benytte oss av prisgaranti hos byggvarehuset!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer