Gromlyd i stua og jenterommet

HIFI: Lyst på et mikroanlegg som faktisk har bra lyd? Eller vil du heller dandere stua med et lekkert DVD-system som gir deg fire søylehøyttalere, center og aktiv subwoofer? Her er to av Sonys 2003-nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

Ved å legge stadig større vekt på design viser Sony at de er på hugget. De frammøtte presse og bransjefolkene ble nemlig møtt med et vell av 2003-nyheter i Sony-bygget.

Her viser vi deg to av nyhetene; ett mikroanlegg - og ett komplett hjemmekinoanlegg.

Trykk her for å se store bilder av anleggene

Liten av størrelse - stor lyd

Såkalte mikroanlegg har lenge vært flotte å se på, men har ofte slitt med skuffende dvask lyd. Nå er det imidlertid håp - også for de med liten plass.

Den nye CMT-CPX1 både ser og låter bra, og med en veiledende pris på 2.500 kroner har den også en gunstig prislapp.

Den digitale S-Master forsterkeren yter 2*70 Watt, og vil uten problemer klare å irritere den sure naboen i etasjen under - om nå det skulle være målet for kvelden.

I følge produktsjef Ansgar Raastad i Sony Norge gir digitale forsterkere flere fordeler:Lavt strømforbrukingen problemer med varmeutvikling, noe som gjør det enklere å lage kompakte og effektive forsterkereog ikke minst - bedre lydkvalitet.

Eller kino i stua

Vil du derimot ha et lekkert hjemmekino-anlegg må du over i en annen prisklasse. Vi likte spesielt godt DAV-S888, som har en veiledende pris på 11.000 kroner. Utseendet tatt i betraktning er det lite å utsette på prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer