Gullfeber på badet

I morgen åpner VVS-dagene på Lillestrøm dørene for publikum. DinSide Bolig har tatt en smugtitt, og her er noen av godbitene du kan vente deg.

Publisert
Sist oppdatert

Fakta:

I fjor brukte vi 30 milliarder kroner på å pusse opp hjemmene våre. 13 av disse milliardene gikk til badet, mens vi investerte 8 millarder i opprustning av kjøkkenet.

For fire år siden brukte vi mer på å pusse opp kjøkkenet enn badet, men likevel har antall milliarder vi putter i kjøkkenene våre økt.

I VVS-bransjen snakkes det om Klondyke-tilstander. Og tenker vi godt etter kan vi se for oss rørleggere med dollartegn i øynene, som forøvrig er så store som tinntallerkner.

BILDESPESIAL: Se godbitene fra VVS-dagene her!

Eller se interiørarkitektens tips om nye baderomstrender.

Hvorfor akkurat badet?

- Historisk sett ble bad bygget for å vare i 20-30 år, sier Tore Kristensen, Daglig leder i Skarland Press som arrangerer VVS-dagene. - Nå nærmer vi oss kontinentale standarder der et bad har 10 års forventet levetid.

Ifølge Kristensen har baderomsdetaljer blitt en moteting. Du kan selvsagt kjøpe klassiske armaturer som kan vare lenge, men følger du baderomstrender når du pusser opp vil nok lysten til å fornye melde seg etter forholdsvis kort tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer