Gullkorn: TV-opptak, redigering og bibliotek

Det hjelper ikke om spilleren har all verdens finesser så lenge den er vanskelig å bruke. Heldigvis er ikke dette tilfellet med DR-M1.

Publisert
Sist oppdatert

Det største gullkornet er at du nå vil slippe å irritere deg hvis telefonen skulle ringe midt i filmen. Med Live Memory og en DVD-RAM plate kan du nemlig ta opp og spille av samtidig.

Når telefonen ringer er det bare å sette DVD-opptakeren på opptak. Etter å ha sladret ferdig i telefonen er det bare å returnere til sofaen og trykke en gang på fjernkontrollens stoppknapp.

Spilleren begynner da å spille av fra der du trykket på opptaksknappen, men fortsetter samtidig å ta opp resten av programmet slik at du ikke går glipp av noen viktige scoringer – eller slutten på filmen.

Dette er en finesse du kommer til å sette stor pris på.

Live check

Er du i tvil om programmet du tar opp er ferdig? Da er det bare å trykke på ”live check”-knappen på fjernkontrollen.

TV-skjermen vil da deles i to bilder, hvorav ett viser programmet som tas opp, mens det andre viser programmet du ser på.

JPEG og MP3

JPEG-visning og MP3-avspilling fra brente CD-rom-plater gikk uten problemer. Men vær klar over at du ikke kan spole ved MP3-avspilling, du får kun hoppet fra ett spor til ett annet. Vi skulle også ønske at det hadde vært noe enklere å manøvrere på platene. Har du lagret 200 bilder eller MP3-låter er det ikke alltid like lett å finne riktig eksemplar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer