Hageredskapene du bør ha

En spade er ikke bare en spade. Her er forskjellene du bør vite om - og flere hageredskaper som er et must i hagen.

EN SPADE ER IKKE BARE «EN SPADE»: Du trenger flere spader i hagen, og i tillegg til spadens egenskaper bør du også ta med egen vekt og høyde i vurderingen når du skal kjøpe ny spade, tipser hageentusiast Anne Havåg Holter-Hovind bak hagebloggen Moseplassen.no Foto: ENDRE VELLENE
EN SPADE ER IKKE BARE «EN SPADE»: Du trenger flere spader i hagen, og i tillegg til spadens egenskaper bør du også ta med egen vekt og høyde i vurderingen når du skal kjøpe ny spade, tipser hageentusiast Anne Havåg Holter-Hovind bak hagebloggen Moseplassen.no Foto: ENDRE VELLENE Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble publisert første gang i juli 2016.

Stadig flere av oss ønsker oss en vedlikeholdsfri hage, og investerer både i robotgressklippere og automatiske vanningssystemer - selv om sistnevnte riktignok ikke bør brukes overalt.

Selv om den fullstendig vedlikeholdsfrie hagen nok er en umulighet, finnes det gode råd til hvordan du kan minimere arbeidet - som å velge rett plante, riktig jord og å ikke rydde i bedet!.

Tenk på dette når du skal kjøpe hageredskap:

Men godt hageredskap er også viktig for å gjøre jobben lettere og bedre.

Sammen med hageentusiast Anne Havåg Holter-Hovind, som driver hagebloggen Moseplassen.no, har Dinside laget en serie med videotips om hagearbeid.

Her kan du se hennes beste tips til hva slags hageredskaper du bør ha for å lette hagearbeidet:

- Sett farge på redskapet!

- Et godt tips er også å spraylakke hageredskapet; da finner du det enkelt igjen dersom du skulle glemme redskapene i bedet, sier Holter-Hovind til Dinside.

Så selv om det kanskje ser litt jålete ut med rosa redskaper, kan det faktisk ha en funksjon med farge på hageredskapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer