Ikea klikk og hent

Halverer prisen - igjen

Prisen 8. februar: 199 kroner. Prisen 26: februar: 49 kroner.

NYE PRISER: På Ikea Furuset koster det nå 49 kroner for klikk-og-hent. Men ikke alle varehusene får den lavere prisen. Foto: Gorm Kallestad / NTB
NYE PRISER: På Ikea Furuset koster det nå 49 kroner for klikk-og-hent. Men ikke alle varehusene får den lavere prisen. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Siden 23. januar har kjøpesentere og varehus i Oslo måttet holde stengt. Den siste uka har smittetallene økt igjen, og situasjonen ser ikke lovende ut med tanke på videre åpning i hovedstaden, i hvert fall i nærmeste fremtid.

Opprinnelig pris: 199 kroner

Coronapandemien har gjort at butikker har måttet være kreative hva gjelder å tilby løsninger i situasjoner hvor de ikke får holde åpent.

Mange tilbyr «klikk og hent»-tjenester, altså der du bestiller en vare på nett og kan hente den i varehuset, ferdig plukket av de ansatte. Blant dem er Ikea, Clas Ohlson og Biltema.

Der andre store kjeder tilbyr klikk og hent som et gratis leveringsalternativ, tar Ikea imidlertid betalt for at du skal hente varen selv på varehuset.

Da vi omtalte praksisen i begynnelsen av februar, var klikk-og-hent-prisen på 199 kroner.

- Prisen er den samme uansett ved hvilket Ikea-varehus du vil hente varen(e) og hva det er snakk om. Med andre ord: Du betaler 199 kroner for klikk og hent uansett om du bestiller en pakke med servietter og en sekk med telys - eller om du bestiller et fullt kjøkken til 100 000 kroner, stod det i artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.