Hamburgere

Vi har smakt oss gjennom årets burgere fra dagligvarekjedene. Det skal du være glad for.

PERFEKT STEKT: En perfekt burger skal ha en fin, glad stekeflate med spor av grillen, men fortsatt være saftig og fin på innsiden.  Foto: PER ERVLAND
PERFEKT STEKT: En perfekt burger skal ha en fin, glad stekeflate med spor av grillen, men fortsatt være saftig og fin på innsiden. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke vanskelig å lage en perfekt hamburger, men det er ikke alltid man har tid og anledning.

Dagligvarekjedene bugner av ferdig grillmat, også hamburgere. De aller fleste standardburgerne ser relativt like ut på papiret, det er stort sett 94 prosent storfekjøtt, 5 prosent vann og 1 prosent salt.

Store forskjeller

Etter en omgang på grillen, viser det seg at det likevel ikke er likegyldig hvilken burger du velger å slenge på grillen. Her er det store forskjeller! Den beste burgeren kan nesten måle seg med en hjemmelaget en, mens testens taper holdt på å ta knekken på en av testpanelet sine tenner.

Best i test denne gang var en burger produsert av Nordfjord kjøtt for Rema 1000. Men det var også hos Rema 1000 vi fant en av de tristeste burgerne.

Mer lyst på pølser? Se hvilke som gjorde det best i vår grillpølsetest.

Slik testet vi

Vi har smakt oss gjennom syv standard hamburgere av storfekjøtt. Vi har sett på utseende, både form og farge; konsistens, hvordan kjøttet er malt, blanding av kjøtt, fett og eventuelt sener; og sist men ikke minst: Hvordan burgerne smaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer