Han skulle bare ta en dusj...

De fleste ulykker skjer i hjemmet. Heldigvis er det ikke alltid like dramatisk som dette.

- Det er jo klart at jeg har fått meg en liten støkk. Tenker meg nok om to ganger før jeg går inn i en dusj med glassvegg igjen, sier Larsen. Foto: Kenneth Larsen
- Det er jo klart at jeg har fått meg en liten støkk. Tenker meg nok om to ganger før jeg går inn i en dusj med glassvegg igjen, sier Larsen. Foto: Kenneth Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kenneth Larsen skulle bare ta en dusj.

- Jeg er ferdig med å dusje, tar tak i dørhåndtaket, og hører et smell. Jeg ser at glasset eksploderer og regner nedover meg, sier Larsen til DinSide. - Mesteparten treffer hendene mine, og jeg får et svært kutt på venstre tommel, i tillegg til skrubbsår på den andre hånden.

Turen bar til legevakten for midlertidig bandasjering, og venstre hånd måtte opereres et par dager senere, da Larsen var så uheldig at en sene ble kuttet over.

Hva gjør du når ulykken er ute? Gode tips til førstehjelp fra DinSide Helse finner du her.

For dyrt å sikre

Er dusjen eller dusjveggen nyere enn fem år, kan du bruke reklamasjonsretten din, og få en ny dusj. Siden Larsen leier boligen sin, tok han kontakt med huseier, som med en gang tok tak i saken. Dusjnisjen var fra Ifö Sanitær, og leverandøren, Comfort, tilbød seg umiddelbart å erstatte dusjen med en ny - eller en annen type, dersom Larsen skulle ønske det.

- Det er veldig beklagelig, men det skjer så sjelden at vi ikke ser noen grunn til å komme med noen bekymringsmelding, sier Vidar Hemmingsen, daglig leder i Ifö Sanitær, til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer