Håndlagde TVer? Ja takk

Lyd og bilde i alle rom - uten kabelspagetti.

Håndlagete TVer fra 40-70 tommer.  Foto: Produsenten
Håndlagete TVer fra 40-70 tommer. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NCMS, eller Norwegian Custom Media Solution, har spesialisert seg på lyd- og bilde-løsninger som passer deg. Og med deg, menes selvfølgelig de som vil skille seg ut fra den gemene hop, og som i tillegg har råd til å betale for moroa.

Hvem er kundene?

- Når det gjelder innbygningsløsninger er de typiske kundene folk som har lyst til å holde en litt lav profil, og som av ulike grunner ikke har lyst til å handle over disk på Elkjøp, sier Marius Jensen fra NCMS.

Og det er ingen tvil om at mange av kundene kommer til oss via bekjentskaper. De har for eksempel vært hjemme hos noen venner og blitt imponert over hvor godt multiromsløsningene har virket, og får så lyst på det samme selv.

Skjuler kabelrotet

Multiromsunderholdning betyr i praksis at du plasserer alle komponentene dine ett sted i huset, for så å få alle lyd- og bilde-signalene fordelt til de ulike rommene dine. Høyttalerne bygges også inn i veggene, eller i taket om du ønsker det.

Den store fordelen er selvsagt at du slipper unna synlige kabler og å ha en haug med komponenter i alle rom, samtidig som alle husets beboere fritt kan høre på den musikken, eller se på akkurat den filmen (eller TV-kanalen) de selv måtte ønske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer