Handyguiden

Her er folkene som får skikk på hus og hjem.

Publisert
Sist oppdatert

Mangler du gardiner fordi du lager skjeve hull med drillen? Eller tror du det må magi til for at den flate pakken fra Ikea skal bli til en hylle? Og du er overbevist om at nåla i symaskina blunker når du skal træ den? Nå kan du kjøpe deg ut av håndverkskrisa.

Dette bør du overlate til fagfolk

Nye tjenester

Håndverksvidunderet Siri Dahl fra Kjelsås i Oslo er en av dem som gjerne tar jobben med å sette opp lister og sy gardiner. Dahl er utdannet tømrer og har jobbet med å bygge kulisser i NRK. Gjennom enkeltmannsfortaket Siri's Småfix fikser hun småjobber som er for store til at du kan spørre naboen om hjelp, men som ikke faller inn under fagfolks områder; hun legger opp gardiner, legger gulv og lister, maler og gjør hagearbeid. 270 kroner pluss moms koster Siri Dahls tjenester per time.

Kan ikke folk gjøre noen ting selv, Siri Dahl?

- Folk har blitt flinkere til å innse sine begrensinger. Vi har i dag en livsstil med fulle programmer. Det er mange som synes det er ok å komme hjem til ferdige Ikea-hyller, sier Siri Dahl.

Dahls tjenester er etterspurte til tross for at hun helst jobber i bydelen hvor hun bor: hun er nemlig fullbooket frem til sommerferien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer