Har din bolig steget i verdi?

Hett boligmarked? Tja. Boligprisene steg ikke i en eneste av landets største byer i september.

Sentrom, samt de nordøstlige strøk i Bergen har hatt en positiv prisutvikling den siste måneden. Ellers er det heller trått og trist.  Foto: Emanuela/Sxc.hu
Sentrom, samt de nordøstlige strøk i Bergen har hatt en positiv prisutvikling den siste måneden. Ellers er det heller trått og trist. Foto: Emanuela/Sxc.hu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

September er en måned som viser hvilke retning markedet skal gå utover året, og da eiendomsmeglerbransjen la frem sin ferske statistikk torsdag morgen ble prognoser om en utflating av prisene i høst bekreftet.

Boligprisene er 0,1 prosent høyere enn i august 2009, 4,3 prosent høyere enn samme måned for et år siden. Prisene på eneboliger steg 0,4 prosent fra august til september. Leiligheter steg med 0,1 prosent i den samme perioden, mens prisen på delte boliger falt med 0,7 prosent.

Når det er sagt - kroneverdien på boliger er tilbake på rekordnivået fra august 2007, men korrigert for inflasjon er det ennå et stykke igjen til prisene er på topp: Snittprisen er seks prosent lavere, dersom vi også tar dette med i regnestykket.

Hvor mye er din bolig verdt?

Finn ut med vår boligpriskalkulator

Dette er imidlertid snittall, som sier lite om akkurat din bolig. Så hvordan har prisutviklingen vært der du bor?

Under kan du se en oversikt over prisutviklingen i de største byene - og i nesten alle landets fylker. De områdene som ikke er tatt med, er utelatt fordi tallgrunnlaget er så lite at det ikke er bra nok for å kunne trekke pålitelige konklusjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer