Har du en slik i kjelleren?

Du kan sitte på en gullgruve.

Begge disse tv-apparatene er til salgs i Bonhams auksjon av  Michael Bennett-Levys samling av tidlig teknologiske produkter.  Foto: Bonhams
Begge disse tv-apparatene er til salgs i Bonhams auksjon av Michael Bennett-Levys samling av tidlig teknologiske produkter. Foto: Bonhams Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du har en TV som avbildet ovenfor i kjelleren, kan du sitte på potensielt store summer. Om du ikke har et slikt eksemplar stående, så kan du likevel finne skjulte skatter i kjelleren til oldefar eller bestemor?

En tur i kjelleren - eller på loftet for den saks skyld - kan vise seg mer lønnsom enn du kanskje kunne drømme om.

Se DinSides TV- og hjemmekinotester her

758 teknologi-objekter

Tidligere denne uken gikk en av verdens største private samlinger av tidlig teknologi under hammeren på det britiske auksjonshuset Bonhams. Det er snakk om Michael Bennett-Levys samling på i alt 758 objekter, deriblant 26 tv-apparater fra årene før krigen. Før auksjonshammeren begynte å falle kl. 10 onsdag 30. september, var det forventet at hele samlingen skulle innbringe rundt en million pund - eller rundt 9,3 millioner norske kroner.

- Dumt å smelte bort verdier

26 TVer

Vi har sjekket innom auksjonssidene, og kan konstatere at alle objektene ikke er solgt i skrivende stund. Dette gjelder blant annet de avbildede tv-ene.

Den øverste, en Cossor type 437T, har en prisantydning på 1500-2000 pund (14.009 til 18.693 norske kroner).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer