Har du ikke fått boligselvangivelsen?

Ikke fortvil, den er på vei!

Kjøpte du bolig siste halvår i fjor, men har fortsatt ikke fått dette skjemaet? Fortvil ikke, det skal være på vei.  Foto: Per Ervland
Kjøpte du bolig siste halvår i fjor, men har fortsatt ikke fått dette skjemaet? Fortvil ikke, det skal være på vei. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken minnet vi våre lesere på at den absolutt siste fristen for å levere inn boligselvangivelsen er 1. februar. De som bare har utsatt å levere inn skjemaet de fikk må selv sørge for å levere, mens alle som kjøpte bolig i periode 1. juli til 31. desember i fjor skal få et brev med skjema nå.

I etterkant av denne artikkelen har vi fått en rekke henvendelser fra lesere som har kjøpt bolig i løpet av det siste halvåret i fjor, som forteller at de ikke har mottatt dette brevet. Ikke fortvil - det er på vei.

- Brevene sendes ut fortløpende, så de som ikke har fått ennå, kan vente seg det i posten i løpet av de nærmeste dagene, forteller Lise Halvorsen, informasjonsdirektør i Skatteetaten til DinSide.

Ikke alle må fylle ut: Her slipper de å fylle ut boligselvangivelsen

Last ned selv

Skulle du av en eller annen grunn ikke få påminnelsesbrevet med skjema, for eksempel fordi du nettopp har flyttet og det er rot med posten, er det heldigvis lett å ordne selv. Og er du utålmodig, kan du gjøre det allerede i dag.

Du kan enkelt levere elektronisk på Skatteetatens nettsider, her trenger du MinID og pin-koder fra skattekortet. Du kan også levere inn på SMS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer