Har du møtt oppussingsveggen?

Nå vil TVNorge gi deg et spark bak.

Bor du i en evig byggeplass? Nå vil TVNorge gi deg et spark bak. Foto: Ifi.no/Photo.com
Bor du i en evig byggeplass? Nå vil TVNorge gi deg et spark bak. Foto: Ifi.no/Photo.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Produksjonsselskapet Strix søker etter personer eller familier som har tatt på seg et oppussingsprosjekt de ikke klarer å fullføre.

- I utgangspunktet leter vi etter familier som har gått på oppussingsveggen. Som har startet på et oppussingsprosjekt, som nå har stagnert. Dette kan ha forskjellige årsaker; penger eller lysten tar slutt - og de ikke vet hvor de skal fortsette, sier Jens Hesselberg, produksjonsleder i Strix til DinSide.

Les også: Slik får du andre til å pusse opp for deg

Tenker du med gru på tidligere oppussingsprogram, der boligens eiere blir sendt til syden, eller naboen, og kommer hjem til et hjem fullt av "kreative" løsninger bygget i MDF, kan du slappe av. Her er det du som har siste ordet når det skal bestemmes hvor skapet skal stå, og hvilken farge veggen skal males i.

- Det er ikke snakk om ekstrem oppussing. Vi skal ikke pusse opp huset for dem, sier Hesselberg. De som blir valgt ut til å være med i programmet skal selv være med på oppussingen underveis.

- Er det snakk om et helt hus, tar vi kanskje et rom eller to, og så setter vi dem i gang, slik at de kan få en plan for videre oppussing. Målet er at de skal kunne se enden på visen. Det er jo gjerne folk som har holdt på i 5-10 år med å pusse opp et hus, og de har alt for mange prosjekter gående samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.