Hårete søppel

Det er flere enn Ari Behn som leker seg med påfulger.

Publisert
Sist oppdatert

Hvor mye moro kan man ha med et søppelspann? Den danske søppelspann-produsenten Vipp har ved flere anledninger gitt ulike kreative sjeler i oppgave å fornye den klassiske silhouetten.

Pimp mitt søppelspann.

Verdens dyreste søppelspann til Norge.

Denne gangen har de gitt den iranske stjernefrisøren Shan Rahimkahan frie hender, og resultatet har blitt til to limited edition søppelspann i, noe man vel må kunne kalle, en klasse for seg.

Se flere limited edition-varer her

Limited edition

Du vil altså, i en begrenset periode kunne kjøpe ordinære Vipp søppelspann i sjokklilla, i tillegg til to helt spesielle limited edition-søppelspann; det ene med metallstuds formet som stiliserte påfugler, det andre kan vi vel kun karakterisere som hårete?

Vi kjøper at påfugler er et velkjent persisk motiv, som symboliserer skjønnhet og uforgjengelighet - men vi har litt vanskeligere for å svelge at det hårete lillavaskete søppelspannet skal forestille en vakker kvinne. For å være helt ærlig, så minner det mer om Fetter Its grandtante.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer