HBO åpent for alle i Norge

Fire måneder etter har amerikanerne klart å få fingeren helt ut.

ÅPENT FOR ALLE: Nå er det bare å registrere seg hos HBO om du er interessert. Det koster 79 kroner måneden om du binder deg i 12 måneder, eller 129 kroner måneden uten binding.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Bjørn Eirik Loftås
ÅPENT FOR ALLE: Nå er det bare å registrere seg hos HBO om du er interessert. Det koster 79 kroner måneden om du binder deg i 12 måneder, eller 129 kroner måneden uten binding. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HBOs lansering i Norge kan umulig kalles en suksesshistorie.

Onsdag 15. august i fjor ble det kjent at både HBO og Netflix skulle komme til Norge. Et par uker senere sa HBO at de skulle være på plass i oktober. Slik gikk det ikke. Avtaler med Samsung gjorde lanseringen oppdelt, og ikke minst: Treg. Først i desember fikk vi i DinSide sett tjenesten. Krydre dette med bråk rundt vilkår og lange bindingstider, så får du en HBO-lansering som neppe var det amerikanerne drømte om.

Ikke før i dag, altså omlag fire måneder senere enn det de ga inntrykk av, kan alle registrere seg for å se HBO-serier og -filmer på nett.

Dette er forøvrig også langt etter Netflix, som ble lansert for alle nordmenn den 16. oktober i fjor.

Kronglete registrering

Å registrere seg som ny kunde viste seg imidlertid å være mer krevende enn antatt.

Undertegnede har et langt navn – fire navn, rettere sagt – og dette likte HBO dårlig. "Kun bokstaver kan brukes" maste HBO, og mellomrom var tydeligvis problemet. Vi måtte dermed lage det kreative fornavnet "OlePetter", og droppe mellomnavnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer