HBO Nordic er nå live i Norge!

NYTT: HBO ble nettopp lansert for norske TV-kunder, og prisen er 79 kroner i måneden. I videoen øverst ser du hvordan tjenesten fungerer, oppdatert informasjon får du i teksten lenger ned.

HEISANN: HBO Nordic-appen har dukket opp på Samsung-TV-er. Foto: Per Ervland
HEISANN: HBO Nordic-appen har dukket opp på Samsung-TV-er. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 23:15: Etter å ha ventet hele dagen kom endelig beskjeden vi har ventet på:

HBO Nordic virker nå i Norge.

Dette er det vet så langt

Foreløpig er det imidlertid en liten gruppe heldiggriser som kan fråtse i utvalget: Såvidt vi vet, er det nemlig kun de som eier en ny Samsung TV som får aktivert HBO Nordic, og som du ser lenger ned: Noen av dem får til og med prøve tjenesten gratis i hele tre måneder.

For alle oss andre vil prisen på HBO Nordic være 79 kroner i måneden. Det er samme pris som konkurrentene Netflix og Viasat Play altså, men HBO Nordic opererer imidlertid med bindingstid på 12 måneder. Det ser heller ikke ut til at det er noen prøveperiode, også det er litt uvant i dag.

Merk deg at HBO ruller ut tjenesten gradvis: Selv om vi fikk den på vår Samsung TV litt over 23:00 i kveld, er det altså ikke sikkert at alle er like heldige. Her er det bare å prøve seg fram.

Men ikke fortvil om du ikke har en Samsung-TV: Dette betyr nemlig at problemene HBO har hatt må være over, og at tjenesten om kort tid vil rulles ut til alle andre. Dermed er videoene vi har laget interessante for alle: De viser nemlig hvordan menyene fungerer, og ikke minst hva vi syns om utvalget. Vi kan forøvrig også bekrefte at det er norsk undertekst tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer