Organisering og orden

Hemmeligheten til et organisert hjem

Rydde- og organiseringsdronninga Liv Gravdahl troner SOME-appen TikTok om dagen og har delt sitt aller beste ryddetips med oss.

TIKTOKER: Hurryliv snakker om hennes beste organiseringstips og hva hun blir inspirert av. Video: Liv Gravdal. Klipp: Malin Ridder-Nielsen Janssen Vis mer
Publisert

Liv Gravdahl, bedre kjent som «Hurryliv» på TikTok, er godt kjent blant den yngre generasjonen med sine 189.900 følgere - og følgertallet stiger daglig.

32-åringen fra Froland startet TikTok-kontoen sin i januar 2021, for å dele med seg organisasjonstipsene sine for en familie på fem. Hun merket allerede i starten av februar at organisasjonsvideoene hennes slo an på TikTok.

En video hun postet i mars av at hun stablet kjøleskapet med matvarer, har nådd 1,5 millioner visninger. Til vanlig vises videoene hennes rundt en halv million ganger.

Men hva er hennes aller beste organiseringstips?

Dette er alfa omega

Hemmeligheten bak et ryddig hus forteller hun at ligger i evnen til å gi alt man eier en fast plass i huset. Det er nemlig alfa omega for Gravdahl, spesielt med tre barn i huset.

– Jeg bruker ikke mye tid på å rydde, for jeg har et godt grunnsystem. Det blir rotete hos meg hele tiden, men jeg har gjort innsats i å gi alt en plass og da går det så fort å rydde, forteller hun til DinSide og legger til:

– Alle systemer sklir jo ut, men det gjør det lett å komme tilbake med å gi alt en plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer