Her er årets beste norske interiører

Norske interiørarkitekter presenterer de beste prosjektene fra året som gikk.

Uutnyttede råloft er manges ønskedrøm. Her fra en bygård i Oslo. Interiør: Anyplace ASProsjektansvarlig: Benedicte Arentz, interiørarkitekt MNIL.  Foto: Stian Frøysang/Inviso www.anyplace.no
Uutnyttede råloft er manges ønskedrøm. Her fra en bygård i Oslo. Interiør: Anyplace ASProsjektansvarlig: Benedicte Arentz, interiørarkitekt MNIL. Foto: Stian Frøysang/Inviso www.anyplace.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er det private som holder standen vår oppe for tiden.

Tord Ramsøskar, ny leder av Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL) er nøktern, men likevel optimistisk, når han beskriver dagens situasjon for sine medlemmer. - Inntrykket er nesten at de har for mye å gjøre, vi får ofte høre "Kan du ringe igjen i morgen? Jeg er litt travel akkurat nå".

Men til tross for finanskrisen og stans i nye byggeprosjekter er det fortsatt høyt tempo hos norske interiørarkitekter. Med private hjem som en viktig del. Kanskje vi bruker mer penger på å ha det hyggelig hjemme, fordi vi ikke lenger går så mye ut?

Slik får du orden på skokaoset

Høyt nivå

Tidligere denne måneden lanserte Norske Interiørarkitekters landsforening 2009-årboken. Her har redaktør Lars Elton samlet de aller beste norske interiørprosjektene fra året som har gått.

- Det er forunderlig å sitte i denne posisjonen år etter år, og se hvor bra det går, sier Elton. - Til tross for den meget store mengden av prosjekter, det er første gangen over 100 interiører er med i årboken, er nivået svært høyt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer