Her er årets julepynt

Velg mellom retro, futuristisk, lekent, fargerikt, klassisk - og en hel haug med engler...

Publisert
Sist oppdatert

Glade jul, hellige jul.

Uten at vi har tenkt å rippe for mye opp i sommerens debatt: Er du glad i å pynte med engler, er dette sesongen for deg. Butikkene bugner av engler, i alle mulige varianter. Lysende, minimalistiske, humoristiske og fargerike.

Det er også mye å hente for deg som har lyst til å spe på eksisterende julepynt - eller prøve noe nytt. For eksempel er adventsfargen lilla sterkt representert i butikkene i år.

La deg inspirere av vår store bildespesial

Nisse-norsk

Er du ute etter en real nissejul, bør du ta turen til de norske butikkene Bohus, Skeidar og Living. Her finner du ikke bare et godt utvalg julepynt, men også et greit utvalg tekstiler.

Selv om disse er definitivt best på nisser, betyr ikke dette at det ikke er mye annet å hente, både for deg som ønsker deg en hvit jul - eller drømmer om litt nye farger i juletiden.

Tips: Er du ikke så glad i for mye nips, invester i tekstiler og pynt som ikke nødvendigvis er julete, men i farger som passer til julepynten. Slik kan du bruke samme duk, puter, glass, service et cetera hele året, satt sammen på ulike måter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer