Her er boligmarkedet hetest

Ny tjeneste fra Finn.no gjør det lettere å ta tempen på boligmarkedet.

Varmekartet gjør det lett å få oversikt over prisnivået i de ulike delene av landet. Kanskje spesielt smart for deg som skal flytte til et nytt sted?  Foto: Finn.no
Varmekartet gjør det lett å få oversikt over prisnivået i de ulike delene av landet. Kanskje spesielt smart for deg som skal flytte til et nytt sted? Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter lanseringen av boliga.no har det vært knyttet store forventninger til hvordan Finn ville svare på konkurransen.

Nå har Finn labs, Finns eksperimentelle lekegegrind, eller utviklingsavdeling, sniklansert en ny tjeneste, Eiendomspulsen, og de vil høre hva du synes.

- Vi har lagt den ut på Lab, for å få tilbakemeldinger fra brukerne, sier Lars Vangen Jordet, direktør for Finn eiendom og bil til DinSide. Han tror de er godt rustet til å ta opp kampen med boliga.

- De har mye av den samme funksjonaliteten som det vi har, men vi sitter på komplette data og kan bruke det, så vi mener og tror at denne tjenesten vil bli bedre enn boliga sin.

Gå rett til den nye tjenesten og bedøm selv. (Ekstern lenke)

Dette er nytt

Den nye tjenesten bruker tall fra boligannonsene på Finn, og viser det frem på nye måter. Du kan for eksempel gå inn på kartet og få en oversikt over prisnivået rundt omkring i landet, i de ulike fylkene, og helt ned til prisnivået bydel for bydel i de største byene.

For dem som er interessert i å se hvordan prisene har utviklet seg, vises historisk prisstatistikk grafisk. Er du på forsiden for hele landet, vises det som snittpris for hele landet, men du kan også få lokal prisstatistikk ved å klikke deg inn på ønsket område.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer