Her er det best å bo

Høye fjell, dype daler, vakre fjorder...

Foto: Jenny Rollo
Foto: Jenny Rollo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nei, vi snakker ikke om Norge. New Zealand kan tilby sine innbyggere verdens beste levestandard, melder den britiske nettavisen TravelMail.

Vi nordmenn er godt vant med å toppe levestandardkåringer. Men da den britiske sparebanken Alliance og Leicester International ba sine kunder som har flagget ut om å kåre landene med best levestandard, kom ikke Norge med på topp 15 listen.

Bo i utlandet? Bli inspirert her!

Populært

Mer enn 30.000 briter emigrerer til New Zealand hvert år, for å bosette seg i det vakre landet. I tillegg til en natur, som ikke er helt ulik den vi finner her hjemme, skal New Zealand ha best leevestandard, billige boligpriser og et lavt prisnivå generelt.

Italia kom på andreplass, etterfulgt av Australia, Portugal og Dubai. Storbyen New York havnet på jumboplass når det kom til levestandard, mens eksilbritene synes det er dyrest å bo i Frankrike.

Her er topplisten:

 1. New Zealand
 2. Italy
 3. Australia
 4. Portugal
 5. Dubai
 6. Spain
 7. South Africa
 8. UK
 9. Florida
 10. Singapore
 11. Canada
 12. France
 13. Hong Kong
 14. New York

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer