Pristest garderobeskap

Her er det billigste garderobeskapet

Vi har sjekket prisene på garderobeskap. Og det er flere enn Ikea som har billige løsninger.

IKEA ER BLANT DE BILLIGSTE: Kanskje ingen overraskelse at Ikea er blant de billigste - men det er flere andre du kan vurdere som også har billige garderobeskap, ifølge vår pristest. Skapet på bildet er Pax Ballstad, som er det billigste Ikea har av denne typen garderobeskap. Foto: Ikea
IKEA ER BLANT DE BILLIGSTE: Kanskje ingen overraskelse at Ikea er blant de billigste - men det er flere andre du kan vurdere som også har billige garderobeskap, ifølge vår pristest. Skapet på bildet er Pax Ballstad, som er det billigste Ikea har av denne typen garderobeskap. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

God planlegging er det viktigste for å få orden i garderoben. Det finnes mange smarte garderobeløsninger der ute - og husk at det er lov å tenke alternativt når det kommer til bruksområder:

Et skoskap kan fint brukes til lagring av klær i stedet for sko, og skoene kan fint få plass i bokhylla i stedet.

Men selv om det er mange flotte løsninger, så er pris også viktig. Vi har derfor sjekket hva et standard garderobeskap koster hos x ulike forhandlere:

Vi fant garderobeskap for fra 1.485 kroner til 2.611 kroner.

Det er en prisforskjell på 1.126 kroner.

Dette koster garderobeskapet

Vi har spesifisert en garderobeløsning som du kan se avbildet under, og har bedt om pris på et skap med en innredningsløsning så lik denne som mulig, hos flere norske garderobeforhandlere.

I denne omgang har vi innhentet priser på garderobeskap med vanlige hengslede slagdører.

Vi har best om pris på et garderobeskap med en skapstamme på cirka 1 meter, skaphøyde på cirka 2 meter og én lang hylle, fire korte hyller, samt stang for oppheng av klær. Dybden på skapet skal være cirka 60 cm - og dørene skal være hvite, og av billigste type.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer