Stor oversikt:

Her er det dyrest og billigst å kjøpe bolig

Ved å være bevisst på hvor du kjøper leilighet eller enebolig, kan du gjøre et boligkupp. Det samme gjelder hvis du skal leie bolig.

BILLIG BOLIG: I Notodden i Telemark finner du de billigste eneboligene på 150 kvadratmeter. Se flere rangeringer av pris på leiligheter og eneboliger, samt leiepriser, i saken under. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
BILLIG BOLIG: I Notodden i Telemark finner du de billigste eneboligene på 150 kvadratmeter. Se flere rangeringer av pris på leiligheter og eneboliger, samt leiepriser, i saken under. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Planlegger du å leie eller kjøpe en leilighet og lurer på hvor du kommer billigst fra det? Eller eier du en enebolig som du vil selge og undres om den ligger et sted med gode kjøpepriser?

I begge disse tilfellene er den ferske statistikken til Rubrikk.no et godt sted å starte prisjakten. De har nemlig rangert hvor det er billigst og dyrest både å kjøpe eller leie eneboliger og leiligheter i vårt langstrakte land.

Her er tre tendenser som utmerker seg:

  1. Hvor du finner de billigste alternativene er varierende alt etter om du skal eie eller leie, samt hvor stor bolig det er snakk om. Skien befinner seg imidlertid på tre av fire billig-rangeringer.
  2. Når det gjelder de dyreste alternativene, er den gjennomgående tendensen at disse er konsentrert på Østlandet i nærheten av hovedstaden.
  3. I flere tilfeller kan det også lønne seg å se på boliger i nabokommunene til de største byene, for der finnes det billigere alternativer, eksempelvis rundt Trondheim.

Få komplett oversikt videre i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer