Her er det nye meglertrikset

Skittentøy, oppussingsrot og rosemassakre. Slike boligannonser har du nok aldri sett før!

Ikke akkurat noen tvil om hvilken livsstil som selges her?  Foto: Anders Lindén
Ikke akkurat noen tvil om hvilken livsstil som selges her? Foto: Anders Lindén Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du også det er vanskelig å skille klinten fra hveten når du er på boligjakt? For det ser jo unektelig likt ut. Hvitmalte vegger, møbler fra Ikea, ispedd et og annet loppisfunn/arvet møbelklenodium, stylet til fotografering med lilla orkideer og tulipaner - og matchende håndklær og puter. Samt en bugnende basilikumplante på kjøkkenbenken.

Selge bolig? Her er de ti største feilene du kan gjøre

Det er dette det svenske eiendomsmeglerbyrået Fantastic Frank vil gjøre noe med. Målet er at deres boliger skal skille seg ut i den store hvite, grå og kaffelattefargete massen av boliger. I deres boligannonser ser det derfor ut som om noen har forlatt boligen midt i et eller annet. For eksempel frokosten: halvspiste croissanter, og tomme kaffekrus. Eller krøllete sengetøy, med gårsdagens klær "tilfeldig" slengt over en stol.

Annerledes

- For bare to-tre år siden var det kjedelig å se de fleste boligannonser. Nå er det et mye høyere nivå, spesielt i storbyene og for de litt finere objektene. Det er det samme hos dere i Oslo, sier Thomas Backman, gründer og kreativ sjef i Fantastic Frank til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer