Her er drømmehyttene

Disse hyttene vil vi ha.

Utsikt fra bestselgeren til Nordbohus: Corner.  Foto: Produsenten
Utsikt fra bestselgeren til Nordbohus: Corner. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skal ikke være for moderne, men heller ikke for tradisjonelt, skal vi tro ferdighytteleverandørene vi har snakket med.

Vi har sjekket hva som er de mest populære ferdighyttene hos fem ferdighytteprodusenter: Norgeshus, Nordbohus, Saltdalshytta, Rindalshytter og Eikås hytter og hus.

Det finnes selvsagt mange flere aktører som også leverer ferdighytter på det norske markedet.

Har du kjøpt, sett eller forelsket deg i ferdighytter fra en av de omtalte eller andre produsenter, og vil dele dine positive eller negative opplevelser rundt dette med andre, kan du benytte debattforumet nedenfor artikkelen.

Dette koster det å eie hytte

Selvbygger?

Du kan få ferdighyttene som materialpakke som du altså monterer selv, du kan få delvis hjelp, eller du kan selvsagt kjøpe deg hjelp til å sette opp hytten. Pettersen hos Saltdalshytta forteller at gjennomsnittsprisen på et byggesett fra dem, koster fra 550.000 til 600.000 kroner. Saltdalshytta leveres i moduler, som man setter sammen på tomta.

- Mange leier en erfaren snekker til oppstartshjelp, for så å ha en dugnadsgjeng til å sette opp reisverket, forteller Pettersen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer