Her er framtidens boliger

Visjonære arkitekter har kommet fram til det de mener er framtidens bygninger. Se bildene!

Publisert
Sist oppdatert

Hvordan skal vi bo om 20, 50 eller 70 år? Visjonære arkitekter har kommet fram med noen utkast og spådommer om hvordan husene våre vil se ut i fremtiden. Og resultatene er mildt sagt svært kreative.

Se bildene

Fram til 24. august kan du få et innblikk i hvordan disse arkitektene ser for seg at framtidens bygninger kommer til å se ut. Vandreutstillingen Open House blir arrangert av Norsk Form, og tar for seg hvordan dagens teknologier og materialer kan brukes til å skape framtidens boligarkitektur og levemåter.

Les også: Bygg med fremtidens materialer - i dag

Det er ingen tvil om at mange av bygningsforslagene er spektakulære. Kanskje til og med for spektakulære for at de noen gang kan bli realisert. Men det er heller ikke formålet med utstillingen.

- De er ikke laget med tanke på at skal realiseres, sier informasjonsleder Charlotte Sætre i Norsk Form. Men hun legger til at disse prosjektene kan legge grunnlag for ideer om hvordan deler av framtidens boliger kan bli laget.

- Selv om de ikke er realistiske, kan godt tenke seg at man kan bruke elementer av dem i framtiden, at deler av prosjektene kan bli realisert, sier Sætre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer