Her er husene du bør kjøpe

BOLIG: Det som er dyrest akkurat nå, behøver ikke være det beste kjøpet på sikt. Du bør kjøpe en bolig som beholder verdien over tid. Se listen over eneboligene og leilighetene, og stem på de boligene du tror vil holde seg best.

Publisert
Sist oppdatert

For de aller fleste av oss er valg av bolig den største økonomiske investeringen vi gjør. Målet bør derfor være å kjøpe en bolig som holder seg i pris, uavhengig av hvilken retning boligmarkedet tar.

I tillegg til beliggenhet får byggestilen stadig større betydning for hvor etterspurt boligen blir. Men hvilken stil er best? Det danske bladet Penge og privatøkonomi har kartlagt hvilke boliger de mener vil holde seg best i pris over tid.

Vi har tatt utgangspunkt i deres vurderinger og gjort noen endringer tilpasset norske forhold. Eneboligene følger nedenfor, leilighetstypene finner du her.

Patrisiervillaer

Patrisiervillaen antas å bevare sin status som en av de mest attraktive boligtypene. Eiendommene oser av overklasse. Detaljnivået er høyt, og det er som oftest brukt materialer av god kvalitet.

Her ser du bilder av lekre patrisiervillaer i Bergen

Dom: Et godt kjøp. Boligene er dyre, men vil utvilsomt bevare verdien eller bli dyrere.

Funkisvillaer

Den firkantede stilarten funkisperioden representerer har mange tilhengere og motstandere. Akkurat nå er det tilhengerne som er i flertall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer