Her er nyhetene til Ikea

Ikea-katalogen 2010 er lansert.

Se hva som er Ikeas nyheter i bildespesialen. Foto: Per Ervland
Se hva som er Ikeas nyheter i bildespesialen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste uke dumper Ikea-katalogen for 2010 ned i de tusen hjem. Så langt du har bedt om ikke å motta uadressert reklame, kan du bla deg gjennom det som er verdens største kommersielle trykksak.

Legg merke til at den er blitt mye mindre i størrelsen. Selv om Ikea hevder at det går så det suser med omsetningen selv i finanskrisetider, har selskapet altså spart inn på katalogen. Sikkert smart, for den trykkes i svimlende 190 millioner eksemplarer. Det er mange penger å spare på å redusere størrelse, og dermed vekt, både i produksjon og distribusjon.

Hva er nytt og hett?

Nok om det, og til saken: Hva er Ikeas store nyheter i år? Det er det folk lurer på, og det var det vi også ville finne ut av da vi troppet opp på kataloglanseringen på Furuset torsdag 6. august.

Se noen av nyhetene i bildespesialen lenger ned.

Ikea kjører alltid et slags tema hver gang de lanserer ny katalog, og i år er temaet "nytt liv". Litt svulstig kanskje, men det som menes er endringer i livet, som gjør at du får nye behov i hjemmet. Første leilighet, ny jobb med hjemmekontor, nyskilt med nytt hjem, en baby som trenger sitt eget rom, voksne barn som flytter ut av hjemmet ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer