Her er vinnerne

En kran skilte seg soleklart ut i kåringen av Norges styggeste kran, men vi har to andre heldige vinnere også.

Her er vinnerne
Publisert
Sist oppdatert

En vinner skilte seg ut da vi lot våre lesere kåre Norges styggeste kraner.

Finalist nummer to fikk to tredjedeler av stemmene, og Ruben Holt fra Skien er snart den heldige eier av en Coloric-kran, farge etter eget ønske.

I mailen som ledsaget bildet skrev han:

Føler denne konkurransen passet perfekt! Vår kran er en hjemmemekka bøyd metallbit, den opprinnelige knakk. Problemet med vår hjemmelaga kran er jo at vi får ikke stilt varmt eller kaldt, så når det kalde vannet som ligger i røra har rendt ut, kommer maks varmt ut og på hendene. En designkran kunne passet fint inn på det ellers så også stygge toalettet.

Vi gratulerer!

Tre vinnere

Denne konkurransen har imidlertid ikke én, men tre heldige vinnere. Finalist nummer en og tre fikk akkurat like mange stemmer, og kan også glede seg til å motta hver sin Coloric-kran. Her kan du se de to andre vinnerne:

Finalist nummer 1

Styggere kran finner man vel ikke? Jeg har pusset opp hele leiligheten nå, bortsett fra badet og kontoen er tom. Med en ny kran så har jeg i hvert fall en begynnelse på et bad som ser bedre ut, skriver Cecilie Nilsson fra Bergen. Kranen hennes kan du se til høyre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer