Her får du billige møbler nå!

Denne helgen er siste sjanse til å gjøre et loppiskupp - for denne gang.

Leter du godt, skal du ikke se bort ifra at du finner noe du liker blant alt rælet.  Foto: Synne Hellum Marschhäuser
Leter du godt, skal du ikke se bort ifra at du finner noe du liker blant alt rælet. Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Loppemarkedssesongen er snart over for våren - dette er den siste store loppemarkedshelgen. Det betyr ikke at det er langt mellom loppemarkedene. Bare i Oslo arrangeres det over 20 ulike loppemarked eller større garasjesalg lørdag og søndag.

På Loppemarked.info finner du en fullstendig oversikt over denne helgens loppemarkeder.

Klar, ferdig, prut

Ifølge eier og administrator av Loppemarked.info, Petter Watz, kan man regne med å betale 700-800 kroner for velholdte møbler, som stoler, bord, sofaer og lignende. Og det er selvsagt ikke noe i veien for å prute litt.

- Jeg synes det er morsomt å både bli prutet med, og å prute selv. Pruting er en artig sport, og jeg gjør det ikke bare for at varen skal bli billigere, sa Watz til DinSide i høst.

Han mener det finnes to typer prutere: Den ene typen gjør det for sportens skyld, og den andre typen gjør det for at varene skal bli billigere.

Her er hans beste tips til hvordan du presser prisen ned: - Pruting er sport

Se etter kvalitet

De siste årene har nordmenn blitt mye bedre til å kjøpe brukt. Vintage og second hand er trendy, og en del bruktvarer selges alt for dyrt. Loppemarkeder er imidlertid en gyllen sjanse til å gjøre gode kupp, du må bare vite hva du skal kjøpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer