Her får du billigst førstehjemslån - akkurat nå

Skal du inn på boligmarkedet for første gang? Disse bankene har de beste lånene akkurat nå.

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har planer om å kjøpe leilighet og skal ta opp lån for første gang, er det mye å spare på å velge riktig lån - og riktig bank.

Er du nybegynner på boligmarkedet, lønner det seg ofte å ta opp såkalte førstehjemslån. Bankene gir ofte ekstra gode tilbud til de yngste på boligmarkedet. Mange banker krever at du har BSU-konto hos dem for å få førstehjemslån. Har du ikke BSU-konto ennå, er det bare å hive seg rundt og starte nå, vel og merke dersom du er under 34 år.

Har du BSU-konto i en annen bank enn den som har best tilbud, kan du flytte kontoen. Men merk at du ikke må avslutte BSU-kontoen for så å åpne en ny. Pengene må flyttes - og det ordner den banken du vil flytte kontoen og pengene til.

Les mer om BSU-kontoer, nye regler og vilkår her.

3% forskjell

Det er imidlertid ikke likegyldig hvilken bank du velger å ta opp førstehjemslån i. Våre prislister viser at det er mer enn tre prosent forskjell på beste og verste rentetilbud. Nå er det nok noen banker som ikke har fått oppdatert priser - eller prislistene sine - ennå, men du sparer mye på å velge riktig bank: Opptil 15.000 kroner i året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer