Her får du billigst gass

Det er 106 prosent prisforskjell mellom billigste og dyreste gasspåfyll. Ikke betal dobbel pris!

HALV PRIS: Ingen vits i å betale for mye, når du kan få gassen til hav pris ved å velge billigste utsalg. Men pass på: Det kan være lokale variasjoner i pris, og benytter du deg av rabatter eller klippekort, kan prisbildet endre seg når du har fylt flere ganger. Foto: Kristin Sørdal
HALV PRIS: Ingen vits i å betale for mye, når du kan få gassen til hav pris ved å velge billigste utsalg. Men pass på: Det kan være lokale variasjoner i pris, og benytter du deg av rabatter eller klippekort, kan prisbildet endre seg når du har fylt flere ganger. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Ihuga grillere griller hele året, men om du er blant de som pakker bort grillen om vinteren så er det i alle fall på høy tid å finne den frem igjen nå.

Tenker du å kjøpe en gassgrill, eller om du allerede har en, må du kanskje kjøpe gassflaske eller fylle gass i disse dager.

Vi har sjekket hva det koster å fylle gass og kjøpe ny gassflaske på 11 kjeder du kan finne mange steder i landet.

Og som du kan se av prisene nedenfor så er det store forskjeller:

På det billigste stedet kan du bytte inn en tom 10-kilos gassflaske og få en fylt i retur, for 199 kroner, mens dyreste sted tar 409 kroner.

Det er en prisforskjell på 106 prosent!

Velger du dyreste butikk, betaler du altså over dobbel pris.

Men pass på: Benytter du deg av klippekort-ordningen, vil pristaperen være en annen ...

Lokale prisvariasjoner

Vi har sjekket prisene hos kjeder som har butikker eller automater mange steder i landet. Mange har priser liggende på nett, mens andre ikke har det. For å være sikker på at vi har oppdaterte og korrekte priser har vi kontaktet kjedene direkte og bedt dem bekrefte prisene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer