Pristest: Trillebår, hageslange og hekksaks

Her får du hage­redskapene rimeligst

Det kan være store prisforskjeller på hageutstyr. Sjekk derfor prisene før du kjøper sesongens utstyr.

HANDLE HAGEUTSTYR? Du kan spare flere hundrelapper på å sjekke priser på hageredskapene før du handler. Foto: NTB Scanpix
HANDLE HAGEUTSTYR? Du kan spare flere hundrelapper på å sjekke priser på hageredskapene før du handler. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En tidlig vår og lite regn i store deler av landet har gitt både stor skogbrannfare og en pangstart på årets pollensesong. Er du mest opptatt av å komme igang med hagearbeidet, men ser at du trenger en del nytt utstyr, vil vi råde deg til å sjekke priser på flere butikker før du storhandler hageutstyr:

Vi har gjort en prissjekk av 10 forskjellige produkter til hagen, som viser at det kan være mye å spare ved å sjekke priser flere steder.

Så mye kan du spare

Vi har valgt å sjekke priser på produkter fra Fiskars og Gardena, to ledende merkevarer på det norske markedet - rett og slett for å sjekke priser på identiske produkter som man finner mer eller mindre «overalt».

Totalt ti produkter er prissjekket, alt fra trillebårer til plenrive og spiss spade, som du ser prisene på i tabellen under.

Du kan for eksempel spare 240 kroner (mer enn halve prisen) på å handle hageslange på Byggmakker fremfor på Bauhaus, og i underkant av 200 kroner på å kjøpe den ene trillebåren på Montér og ikke på Felleskjøpet.

Alle priser er innhentet på butikkenes nettsider 25. april. For produkter som er på tilbud akkurat nå har vi tatt utgangspunkt i den gjeldende nettprisen. Vi tar forbehold om feil i tabellen. *Hos Byggmakker må velge varehus for å få opp priser på nettsidene, og der har vi valgt Askim. Prisene kan være lavere i andre Byggmakker-butikker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer