Her får du råbillig hytte

Ti hytter fra 60.000 til 300.000 kroner - og en som er gratis!

Publisert
Sist oppdatert

I dag er den store utfartsdagen for alle hytteeiere som skal til fjells i påsken. Er du ikke en av dem? Har du lyst på hytte?

Roer seg

Det har vært hett i hyttemarkedet de siste årene, men nå ser det ut til at markedet roer seg litt. Likevel, prisene er ganske stive. Gjennomsnittshytta i Norge koster 650-750.000 kroner, forklarte Finn Tveter i Norges Eiendomsmeglerforbund i DinSides artikkel om de sikreste hyttene i et svingende hyttemarked. Skal du ha en hytte til denne prisen eller litt mer, bør du imidlertid vente med hyttekjøpet.

Noen har tydeligvis mer penger å bruke, for det finnes flust av hytter til 3-4 millioner på finn.no. Det er som småpenger å regne når vi ser at den aller dyreste fjellhytta som er til salgs nå, ligger på Geilo og koster - hold deg fast - 20 millioner kroner!

... da må vi jo nevne at vi faktisk fant en hytte som var helt gratis - men tomten må du skaffe selv. Se den helt nederst i artikkelen.

De billigste hyttene

Men det er ikke de dyreste hyttene denne artikkelen handler om - det er de billigste. De finnes, men det er få av dem. Av de rundt 1.000 annonsene som ligger ute på Finn under kategorien fritidsbolig, er det bare 24 som koster under 300.000 kroner (da er ikke andelshytter/leiligheter tatt med).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer