Her kan du bli Obamas nabo

Det er så eksklusivt at prisen ikke en gang er oppgitt ...

Dette Chicago-huset selges med en helt spesiell salgsopplysning ... Foto: http://www.5040greenwood.com/
Dette Chicago-huset selges med en helt spesiell salgsopplysning ... Foto: http://www.5040greenwood.com/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du på jakt etter ny bolig, men synes du alt du ser på mangler det lille ekstra? USAs president Barack Obamas nabo i Chicago har akkurat lagt ut sitt hus for salg, melder den danske nettavisen Politiken. Huset kommer ikke med prisantydning, og du må godkjennes av Secret Service før du før kjøpe, men kan du overkomme disse to "små" hindrene, er det litt å drømme om.

For er ikke fremtidsutsikter til å småslarve litt med en ekspresident eller fruen hans over hekken etter endt regjeringstid en X-faktor, vet ikke vi.

Huset ligger på en stor tomt i det historiske nabolaget Kenwood/Hyde Park i Chicago. Adressen er 5040 South Greenwood, rett ved siden av President Obamas (eller Baracks, om du har kommet så langt inn i dagdrømmen nå at dere allerede er på fornavn) bolig i Chicago. Husnummeret hans er 5046, men husene skal altså likevel ligge rett ved siden av hverandre.

Selv om det nok kan ta noen år før Obama flytter hjem igjen, vil du nok klare å finne andre interessante naboer. Kenwood er kjent for å være et nabolag som bokstavelig talt huser Chicagos business- , politiske- og intellektuelle elite, og med noen av byens mest prangende boliger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer