HiFi-klubbens anlegg

Publisert
Sist oppdatert

HiFi-klubben satte opp et anlegg med komponenter fra japanske Denon og høyttalere fra britiske Bowers & Wilkins.

- Anlegget har utmerkede allround-kvaliteter, sa avdelingsleder Stig Gunnar Kolberg og plasserte oss i stolen i lytterommet.

Kari Bremnes-plata er kjent for å høres bra ut på de fleste anlegg, slik gode innspillinger gjerne gjør. B & W er kjent for å være svært bra på mellomtone og særlig diskant. Og vi ble ikke skuffet.

Stillhet

Det lød åpent og bredt. Stemmen hørtes naturlig og avslappet ut på tittellåta, og musikken bar preg av ro og luft rundt arrangementene.

På høyt volum, for eksempel på førstelåta Du Har Sett Dem, ble det riktignok noe skjærende. Det kan skyldes betongveggene i rommet eller forsterkeren på moderate 2 x 65 watt. Anlegget maktet å presentere den dype, flotte bassen i innspillingene.

Det var ikke tilfelle på de Lillos-skiva. Perlen Glemte Minner var svært lys i klangen, og ble noe skjærende i de vakreste partiene.

Uryddig

Kokken Tor låt mykere, men manglet en del bass. Bassen som var der var likevel hurtig og relativt presis. Mellomtonen var igjen fyldig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer