Hit reiser interiørarkitekten for å shoppe

Pusse opp, innrede eller forbedre? Interiørakitektenes mekka er utvilsomt Marrakech i Marokko. Vi gir deg tipsene.

Publisert
Sist oppdatert

Dette spurte nylig det annerkjente fagtidsskriftet Architectural Digest sine lesere.

DinSide Bolig reiste til Marrakech for å se på shoppingmulighetene i byen med 1001 interiørarkitekter og en tilsynelatende uendelig rekke utsalg.

Under gir vi deg guiden, tipsene og hemmlighetene til en reise med mål for å utsmykke hjemmet i eksklusiv eleganse til en rimelig penge.

La deg inspirere av disse interiørbildene fra Marrakech...

Vit hva du trenger

Marrakech har alltid handlet om shopping i en eller annen form. I dag finner du ikke så mange påfuglfjær eller slaver til salgs, men byen er fortsatt det ultimate sted for handel. Som et flere tusen år gammelt handelssentrum på vestsiden av Atlas-fjellene, har interiør alltid vært og er en veldig viktig del av markedet her i dag.

- Praktisk talt alle interiørbutikker på kartet med et internasjonalt utvalg, har en kontakt i Marrakech, skriver Architectural Digest.

Men hvor starter du?

Handleopplevelsen i Marrakech er et fenomen som kan være totalt oppslukende og absolutt forvirrende. Lange og snirklete gater med små butikker som ikke gir den vageste oppfatning av å være et utsalg. Ikke før du kommer inn i døren og ut i praktfulle bakgårder eller store rom fylt med alt fra gyngestoler i antikk trevare, pyntet med perlemor og bronsebeslag, til de velkjente små marrokanske lampene vi ser etterligninger av hos Indiska og Living.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer