Hjemme hos - helt uten filter

Er du også lei av interiørmagasinenes sukkersøte omskrivinger? Bli med hjem til Moa og barna.

Moa Söderhielm ønsket å vise frem hvordan det faktisk ser ut, i et helt vanlig hjem, der det bor en helt vanlig familie. Foto: Moa Söderhielm
Moa Söderhielm ønsket å vise frem hvordan det faktisk ser ut, i et helt vanlig hjem, der det bor en helt vanlig familie. Foto: Moa Söderhielm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske interiørdesigneren Moa Söderhielm gikk lei striglete hjem på glanset papir. Nå har hun laget sin egen versjon.

Se bildene lengst ned i artikkelen

– Jeg har lest veldig mye interiørmagasiner i mange år, og jeg ble så utrolig lei av alle flosklene, sier Söderhielm til DinSide.

Moa Söderhielm har sett seg lei på flosklene i interiørreportasjer. Her er hennes protest.  Foto: Privat
Moa Söderhielm har sett seg lei på flosklene i interiørreportasjer. Her er hennes protest. Foto: Privat Vis mer


For ja, til tross for at hun jobber med interiør og løsninger, er hun helt på det rene med at det ikke er gjennomførbart i en vanlig familie å leve i en blendahvit verden. Gjerne med en rød dalahest.

– Man ser jo med én gang at sånn er det ikke mulig å ha det, sier Söderhielm, og legger til: Og så setter de frem en hvit hest i det perfekte hjemmet, og sier at "vi lar barna få plass i vårt hjem". Sånn er det ikke i virkeligheten. Det er en spesialdesignet hest, som er spesialplassert av fotografen.

Skittentøy, oppussingsrot og rosemassakre: Slike boligannonser har du nok aldri sett før!

Oppbevaringsbløffen

En annen ting som irriterer Söderhielm er at ordet oppbevaring har blitt en gjenganger, og presenteres som en universalløsning.

– Bare man kjøper noen fine esker, så løser alle problemer seg? Ting må jo legges på plass, sukker hun.

Söderhielm bor med barna sine i en leilighet på Kungsholmen på Stockholm; og nå kan du se hvordan de har det hjemme. Uten å få dårlig samvittighet.

Bildetekstene er Söderhielms egne.


Sjekk den elleville boligannonsen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer