Hjemmekino selger!

Det tyske elektronikkselskapet Loewe har solgt mer enn noen gang før.

Det er flere som vegler hjemmekino fremfor kino ute.  Foto: Colourbox.com
Det er flere som vegler hjemmekino fremfor kino ute. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse finanskrisetider holder vi oss mer hjemme, skal vi tro ferske resultater fra det tyske elektronikkselskapet Loewe. Vi rigger oss til i sofaen med hjemmelaget mat og film på tv. Og siden vi synes litt synd på oss selv som må være hjemme og ikke har råd til å gå ut - ja da spanderer vi på oss en ny flatTV.

Loewe lager dyr hifi (TV, stereo og høyttalere). Kvaliteten skal være på topp, men det er designet som gjør at de skiller seg ut.

Selskapet har ihvertfall klart det kunststykket å presentere et resultat for 2008, der omsetningen, før skatt, har gått opp med 35 prosent i forhold til 2007. Salget er i alt ca. 2,8 milliarder. kroner. Salget av LCD TV-er steg med 24 prosent.

Les også: Heng dem på veggen

Beste i historien

- Dette resultat er det beste noensinne i Loewes 86-årige historie, med sine attraktive og individuelle hjemmekinohøyttalere-løsninger. Loewe har styrket sin posisjon som det ledende selskapet innenfor det europeiske elektronikkmarkedet, sier Frieder C. Löhrer, styreformann i Loewe i en pressemelding .

Les også: Slik kan Loewes toppmodeller bli

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer