Hjemmekino-trend

DESIGN: Det holder ikke å bruke alle pengene på flatskjerm og surround-anlegg. Også møblene i stua må stå i stil om hjemmekinoopplevelsen skal bli perfekt.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ettersom stadig flere utstyrer stua med hjemmekino-anlegg må også møblementet stå i stil. Som vanlig er det komfort som står i høysetet, og det er kanskje ikke så rart ettersom vi tilbringer time etter time sittende og liggende foran storskjermen.

Dessverre er det ikke alle møbelprodusentene som tar høyde for stueteknologien. Ekornes hører til unntakene - og resultatene sier egentlig alt.

Hittil i år har Ekornes økt omsetningen med over 30 prosent på sine sofaer og stoler i Stressless-serien.

Ren hjemmekinoløsning

- Når stuen skal være et fleksibelt rom for avslapning, kaffegjester og i tillegg hjemmekino, så krever det at vi som lager møbler følger opp, mener Runar Haugen, marketingdirektør i Ekornes. Husk at du beveger deg flere hundre ganger mens du ser en film på en vanlig TV. Med et hjemmekinoanlegg beveger du deg enda mer, både bevisst eller ubevisst.

Fleksibelt

- En Stressless stol har i utgangspunktet vært den typiske TV-stolen. Vi oppdaget imidlertid at vi ved å lansere Stressless-sofaen, også kunne gi resten av familien en optimal sitteplass. Spesielt internasjonalt har dette slått an.

Stressless-kolleksjonen har individuell regulering av hver enkelt sitteplass. Dette gjør at du kan velge sittestilling uavhengig av den eller de du ser filmen sammen med.


- Stressless sofaen ble lansert allerede i 1995, men salget har økt kraftig siden vi aktivt begynte å markedsføre hjemmekino-konseptet. Vi har nå solgt inn Stressless-sofaer til over 1000 forhandlere rundt om i verden. I tillegg har vi hatt stor økning på hjørnebord og dobbelpall som er skreddersydd for hjemmekino-oppsett, avslutter Haugen.

Trykk her for å se bildene og prisene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer