Hjemmekino-trenden fortsetter

DESIGN: Ikke bruk alle penga på flatskjerm og surround-anlegg. For også møblene i stua må stå i stil om hjemmekinoopplevelsen skal bli perfekt. Her er godbiter fra Ekornes, Hjellegjerde, Stordal og La-Z-Boy.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenger bare nerder som vil ha flat-TV og fullt surroundanlegg i stua. Og når lyd- og bilde-produktene er i havn rettes fokuset gjerne mot møbler som gjør filmopplevelsen mest mulig behagelig.

Ekornes var tidlig ute og plukket opp trenden, og resultatet lot ikke vente på seg. I fjor økte de for eksempel omsetningen av Stressless-serien med 30 prosent etter å ha fokusert på hjemmekinotrenden. Dette har selvsagt også konkurrentene fått med seg, og resultatet er at stadig flere møbelprodusenter har kastet seg på bølgen.

For deg som kunde betyr det større utvalg og lavere priser.

Komfort

Husk at du ikke sitter i ro selv om du nyter en film i sofakroken. I følge Ekornes beveger man seg faktisk flere hundre ganger i løpet av en vanlig spillefilm.

Øverst på ønskelista står derfor økt komfort, og spesielt etterspurt er ofte møbler som muliggjør individuell regulering av hver enkelt sitteplass. Noen har selvsagt tatt det enda lenger, og her er utenlandske LAZ Boy et godt eksempel. Her får du reclinere og hjemmekinosofaer med koppholdere og rom for fjernkontrollene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer