Hjemmekontor for å drømme seg bort

Du kan ikke skylde på arbeidsmiljøet hvis ikke du får gjort noe her.

Hjemmekontor for å drømme seg bort
Publisert
Sist oppdatert

Det sies at en rotete stue gjenspeiler et rotete sinn, og i lengden av det kan en sikkert hevde at en rotete kontorplass gjenspeiler det samme.

Hjemmekontoret til amerikaneren Peter Frazier er så ryddig og så minimalistisk at du vil få dårlig samvittighet bare du mister et hårstrå mens du er på besøk, og det har en så spektakulær beliggenhet at selv Taj Mahal og Niagarafossen har grunn til å bli misunnelig.

Overvektig forandring

Frazer, som til daglig jobber som kundekonsulent, bestemte seg etter årevis med dagjobbing på et vanlig kontor at nok var nok. Ikke bare hadde han lagt på seg over 22 kilo på grunn av den stillesittende hverdagen, han fant ut at behovet for stort og tungt datautstyr hadde forsvunnet siden han for mange år siden begynte sin karriere i dataindustrien.

Hjemmekontoret hans huser i dag en MacBook Pro, en 24-tommers Dell-skjerm, en iPhone, en ekstern harddisk, og et Monsoon lydanlegg.

Den lille kuben er plassert helt på kanten av en fjellskrent, og har en utsikt som kan ta pusten fra de fleste som behøver inspirasjon når arbeidsdagen blir for lang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer