Hjemmekontor for drømmere

Svenske Visiondivision har tatt konsekvensen av at mange som er inne helst vil være ute.

PÅ UTSTILLING: Med slik utsikt følger det også med en viss innsikt: dess mer enn ser av naturen, jo lenger kan tankene fly. Vision Divisions nesten heldekkende vindusvegg er enkel, men smart. Foto: VisionDivision
PÅ UTSTILLING: Med slik utsikt følger det også med en viss innsikt: dess mer enn ser av naturen, jo lenger kan tankene fly. Vision Divisions nesten heldekkende vindusvegg er enkel, men smart. Foto: VisionDivision Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mulig at hjertet tilhører hjemmet, som amerikanerne sier det, men det betyr ikke at mange som har hatt hjemmekontor i mer enn tre dager på rad ikke lengter bort som en fange satt i isolat.

Visiondivision er et svensk design- og arkitektkontor som har tatt konsekvensen av denne voksne barnelærdommen, og laget et tilbygg som kan få enhver stuegris til å bli et naturmenneske.

Les også: Et utrolig hjemmekontor

Kjempevindu

Tilbygget har fått det sprelske navnet Spröjs House, og er forankret i en enebolig på den svenske landsbygda. Oppdragsbeskrivelsen inneholdet blant annet krav om et hovedsoverom, et vaskerom, et arbeidsrom, og et lite areal for kaffe og frokost.

Oppdragsgiver fortalte også arkitektene at de er veldig glad i gamle, svenske hus med vinduer med sprosseverk (som heter "sprøjs" på svensk), og det har de sannelig fått - i stor skala.

Visiondivision har forstørret opp både vinduet og sprossene, slik at det som i utgangspunktet kunne vært bare en mer eller mindre heldekkende vindusvegg har blitt både det og en utmerket arbeids- og oppbevaringsflate.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer