Hjemmekontor for store barn

Barnedrømmen som ble voksen.

HER SKAL DU JOBBE: Kontoret tar ikke opp særlig stor plass i trehytta, stua har for eksempel betydelig større gulvareal å boltre seg på. Det kan være et hint om at en skal jobbe mindre og slappe av mer. Foto: Produsenten
HER SKAL DU JOBBE: Kontoret tar ikke opp særlig stor plass i trehytta, stua har for eksempel betydelig større gulvareal å boltre seg på. Det kan være et hint om at en skal jobbe mindre og slappe av mer. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen blir aldri ferdig med trehytte-drømmen fra barndommen. Det kan i ekstreme tilfeller med negativt fortegn føre til langt fremskreden depresjon, eller det kan, med positivt fortegn, føre til utrolige bolig- og hytteaktige prosjekter som de britiske Blue Forest står bak.

De har spesialisert seg på å realisere trehytter og -hus på oppsiktsvekkende vis, og konstruksjonen i denne artikkelen tilhører utvilsomt noe av det ypperste trehusbransjen har å by på.

Trekontor med plass til én

"Tree House Office" er lokalisert i Shropshire. Følger du med på engelsk fotball betyr det noe slikt som "vest for Birmingham". Den er plassert i et tre rundt tre meter over bakken, og har blant annet sklie og klatrenett på utsiden, slik at hjemmekontoristen får en utfordring på vei til jobb (nettet), og en belønning (sklia) på vei hjem.

Innsida er fullt utstyrt med det som trengs for hjemmejobbing, inkludert varme, lys, bredbåndslinje og en moderne innretning kalt "fasttelefon". Pausehjørnet inkluderer sofagruppe, flat-TV på veggen, og det relativt beskjedne kontorhjørnet får plassmessig konkurranse fra kjøkkenbenken like bak. Her finnes kjøleskap (champagnen ser allerede ut til å være på plass) og kaffetrakter, og kjeder du deg på innsida kan du alltids ta steget ut på én av de to verandaene som omslutter deler av treet og kontorhytta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer